3 shenjat e horoskopit që vdesin të merren me thashetheme...

3 shenjat e horoskopit që vdesin të merren me thashetheme...
3 shenjat e horoskopit që vdesin të merren me thashetheme...
3 shenjat e horoskopit që vdesin të merren me thashetheme...

Thashethemet janë pjesë e çdo shoqërie. Në kafe, në punë, në shkollë në shtëpi në çdo ambient bëhen thashetheme, por në çdo rast ka disa nga ata persona që nuk rrinë dot pa i futur “hundët” në punët e të tjerëve!

Njerëz të ndryshëm që nuk na e duan të mirën flasin fjalë ose i fusin “hundët” në vende ku nuk iu takojnë. Në fakt edhe pse nuk është diçka e bukur ka njerëz që kënaqen kur ndërhyjnë në jetën e të tjerëve veçanërisht këto 3 shenja të horoskopit.

1.Gaforrja

Gaforret i marrin gjërat shumë personalisht, për këtë arsye i lejojnë vetës që të gjykojnë gjithçka e çdokënd edhe kur nuk kanë të bëjnë me ta. Edhe pse është mirë të besoni në intuitën tuaj, nuk duhet të kritikoni të tjerët.

2.Virgjëresha

Virgjëresha, vazhdimisht gjykon gjithçka. Mos u shqetësoni për të tjerët, por për veten. Askush nuk është perfekt, sa ju, nëse i ulni njerëzit e tjerë disa herë në heshtje, ata do të kenë shumë më shumë gjasa që t’ju prishin përditshmërinë tuaj.

3.Peshorja

Peshores nuk i pëlqen konfrontimi, prandaj tendencat tuaja gjykuese tentojnë të shfaqen në mënyra të ndryshme. E doni drejtësinë shoqërore dhe më shpesh e gjeni duke gjykuar njerëzit që ju rrethojnë. Shpenzoni më pak kohë duke u shqetësuar për mënyrën se si të tjerët e bëjnë jetën e tyre.

Lexo Revisten Online

Maj, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?
KU TA GJEJ DURIMIN?
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël
Zonja e parë e Prishtinës

http://kosovarja.mobi/astrologji/