Astrit Haraqisë i kërcënohet hajni

Astrit Haraqisë i kërcënohet hajni

Astrit Haraqia një pasmesnate, derisa po kthehej këmbë në shtëpi, i del përpara një i ri, hajn dhe i thotë:

Ma jep kuletën shpejt, shpejt…
Po unë jam Haraqia more, jam politikan o djalë, a s’po më njeh a? – ia kthen Astriti.
Atëherë mi kthe paret që t’i kam dhanë për votën – i kërcënohet hajni.

Lexo Revisten Online

Maj, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?
KU TA GJEJ DURIMIN?
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël
Zonja e parë e Prishtinës

http://kosovarja.mobi/badihavxhia/