Ja çfarë i bën ky burrë gruas së tij në prani të fëmijëve!

Ja çfarë i bën ky burrë gruas së tij në prani të fëmijëve!
Ja çfarë i bën ky burrë gruas së tij në prani të fëmijëve!
Ja çfarë i bën ky burrë gruas së tij në prani të fëmijëve!

Të jesh në qendër të vëmendjes ndonjëherë kërkon shumë punë, e ndonjëherë jo dhe aq, shkruan “Kosovarja”.

E ne sonte do iu sjellim një çift i cili siç duket me pak angazhim kanë arrit që të bëhen shumë të pëlqyer nëpër rrjetet sociale.

Është fjala për një çift i cili ka hedh një video në internet e që më pas kjo video ka bërë xhiron nëpër rrjetet sociale.

Në video shihet çifti teksa janë të shtrirë në shtratin e gjumit, dhe aty bëjnë ushtrime ata. Madje në sy të fëmijëve bëjnë këto ushtrime që janë shumë normale. Epo, nëse fëmijët do bënin lojëra të pa kontrolluara prindërve të tyre do iu shkonte “huq” kjo video të cilën do e shihni tani.

Hidhjani një sy kësaj videoje dhe kuptojeni se për çfarë ushtrimi bëhet fjalë./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.mobi/kuriozitete/