Zbulime të fundit që çuditën botën

Zbulime të fundit që çuditën botën
Zbulime të fundit që çuditën botën
Zbulime të fundit që çuditën botën

Shkenca ende nuk ka vënë pikën e përfundimit të zbulimeve.

Mundësitë e reja për hulumtim po vazhdojnë dhe si rezultat zbulime të reja vazhdimisht po ndodhin.

Arkeologjia po përdor të arriturat më të fundit të teknologjisë, falë të cilave ka pasur shumë zbulime interesante që njerëzimi kurrë nuk i ka ëndërruar, shkruan Bright Side, transmeton Indeksonline.

Këto janë disa prej zbulimeve që kanë çuditur botën:

Truri i një dinosauri

Artikuj të punuar me dorë nga ushtarët e vijës së frontit gjatë luftërave prusiane, fushatave të Napoleonit dhe luftërave britanike në Afrikën e Jugut dhe Indi.


Lexo Revisten Online

Maj, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?
KU TA GJEJ DURIMIN?
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël
Zonja e parë e Prishtinës

http://kosovarja.mobi/kuriozitete/