Më kërcënon ai që isha në lidhje!

Më kërcënon ai që isha në lidhje!

Shifra:“Atneg”

S’po mund të krijoj lidhje me askënd, sepse po frikohem prej frajerit që e kam pasur më herët. Më ka kërcënuar...

Përgjigje:

Ai nuk e ka të drejtën të të kërcënojë për fatin tënd, por ne e dimë se si është gjendja e drejtësisë për femrat që nuk mund të mbrohen nga kërcënimet më shumë verbale siç është ky, sesa kërcënim direkt për çka ti akoma nuk e di saktë nëse ai, vërtet, do të reagojë apo vetëm e ka propagim frikësimi që të ta shuaj karrierën martesore. Ti duhet ta gjesh fatin tënd. Lidhja juaj me këtë person ka përfunduar e nëse ende nuk është përmbyllur duhet të insistosh të kuptoheni për të gjitha. Dikur burrëria është matur me  marrje të përgjegjësive të atij që e ka marr një femër të kërcënuar dhe i ka dal zot, por sot askush nuk hyn në luftë për një femër, ngase askush nuk do femër as grua me probleme. Duhet të ecësh tutje me zbatimin e të drejtës tënde e ai nëse reagon ti duhet ta përdorësh ligjin si masë mbrojtëse.

Pyete Magjistaren
Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.mobi/magjistarja/