Ondet e sheshta, trendi i verës

Ondet e sheshta, trendi i verës
Ondet e sheshta, trendi i verës
Ondet e sheshta, trendi i verës

Mënyra më e mirë për flokë të çrregullt?

Quhen Flat Waves, pra flokë me onde të sheshta, që mesa duket qenka dhe modeli i preferuar i emrave të njohur.

Qoftë për një mbrëmje elegante, apo edhe për një rast të zakonshëm, ato shtojnë mjaft hijeshi.

Quhen onde të sheshta, pasi nuk krijojnë volum.

Lexo Revisten Online

Maj, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?
KU TA GJEJ DURIMIN?
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël
Zonja e parë e Prishtinës

http://kosovarja.mobi/per-jete/