Memini vero inquam id mihi magnum videtur
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?

Albert Hashimi, dikur sinonim i bukurisë mashkullore, misteri i parë i Kosovës, një i ri me tipare të rralla, e që u bë imazh i bukurisë kosovare në botë. Sot krejt...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
KU TA GJEJ DURIMIN?

Zoti ua ka dhënë një fytyrë e ju e bëni një tjetër. E trishtueshme është kjo! I PASHPRESI Pakënaqësia e qytetarëve, mosbesimi dhe zhgënjimi nga institucionet...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël

Bashkatdhetarët tanë, që jetojnë e veprojnë në Diasporë, dita-ditës po shënojnë suksese të mëdha në tregun evropian, por edhe më gjerë. Njëri ndër ta është Ilir...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Zonja e parë e Prishtinës

Stella Velle, një zonjë e vërtetë me origjinë italiane, ishte bashkëshortja e prefektit të parë të Prishtinës, Hysen Prishtina. Pak kush e di se Zonja e Parë e...

Memini vero inquam id mihi magnum videtur
Si e la gjilanasja burrin për aktorin turk?

Në sezonin e verës së para do viteve, me ardhjen e kurbetçarëve, 31-vjeçarja V., nga Gjilani, në një nga kafenetë e qytetit pa Galipin, djaloshin 40-vjeçar, që jetonte e...