Flisni pak? Kujdes, rrezikoheni nga një sëmundje e tmerrshme

Flisni pak? Kujdes, rrezikoheni nga një sëmundje e tmerrshme
Flisni pak? Kujdes, rrezikoheni nga një sëmundje e tmerrshme
Flisni pak? Kujdes, rrezikoheni nga një sëmundje e tmerrshme

Rezultate të papritura dhe alarmante kanë dalë nga një studim i ri amerikan mbi efektet e mungesës së gjumit, të prezantuara në takimin vjetor të ekspertëve të sektorit.

Sipas studimit të Universitetit të Alabamës, rreziqet për iktuse cerebrale rriten katër herë më shumë tek personat që flenë më pak se 6 orë në ditë.

Një tregues ky shqetësues, sidomos përsa i përket individëve të shëndetshëm, atyre me një peshë në normë dhe atyre pa faktorë të tjerë rrezikues.

Lexo Revisten Online

Maj, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?
KU TA GJEJ DURIMIN?
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël
Zonja e parë e Prishtinës

http://kosovarja.mobi/shendetesi/