Të rrethuar nga xhelozia!

Të rrethuar nga xhelozia!
Të rrethuar nga xhelozia!
Të rrethuar nga xhelozia!

Xhelozia është një emocion i natyrshëm, mirëpo shpesh mund të jetë i dhimbshëm dhe i vështirë për ta kontrolluar, shkruan "Kosovarja".

Shpesh xhelozia mund të jetë si shkak i ndjenjës që je e neglizhuar apo e braktisur.

Frika e thellë e një personi që është shumë xheloz sillet rreth idesë që do të braktiset.

Ata që u ka pllakosur xhelozia nuk janë kurrë të lumtur me atë që kanë, dhe nuk janë në gjendje të jenë të lumtur kur juve ju ndodhin gjëra të mira.

Ata nuk e vlerësojnë kur të tjerët arrijnë diçka apo ecin përpara; ata ndiejnë që, nëse një gjë e mirë do të ndodhë, ajo duhet t’u ndodhë vetëm atyre./Kosovarja/

Përgatiti psikologe: Antonela Rama

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.mobi/shendetesi/