Dashuri e pastër vllazërore, Anna emocionon me dedikimin për Jonin

Dashuri e pastër vllazërore, Anna emocionon me dedikimin për Jonin
Dashuri e pastër vllazërore, Anna emocionon me dedikimin për Jonin
Dashuri e pastër vllazërore, Anna emocionon me dedikimin për Jonin

Jon Gjebrea dhe partnerja e tij prej kohësh jetojnë në SHBA.

Kjo ka bërë që familja mos të jetë më aq afër dhe pavarësisht teknologjisë malli është prezent.

Për Annën dhe Jonin kjo largësi ka bërë që ta shprehin dashurinë e pakushtëzuar motër e vëlla në një nga format më të bukur.

Këtë herë ka qenë Anna, e cila i ka përcjellë një mesazh vëllait të saj për t’i treguar sesa shumë që e do.

“Më mungon, të dua vëlla” ishte mesazhi që Joni publikoi në Instagramin e tij duke theksuar se atij i mungon akoma më shumë.


Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.mobi/showbiz/