Ditëlindje si në perralla në shtëpinë e Norës dhe Robertit, por ku ishin Tuna e Patrisi

Ditëlindje si në perralla në shtëpinë e Norës dhe Robertit, por ku ishin Tuna e Patrisi
Ditëlindje si në perralla në shtëpinë e Norës dhe Robertit, por ku ishin Tuna e Patrisi
Ditëlindje si në perralla në shtëpinë e Norës dhe Robertit, por ku ishin Tuna e Patrisi

Renee dje festoi ditëlindjen në mënyrën më të bukur që i organizuan prindërit e saj.

Nora e Roberti kanë të ardhura të mira financiare, prandaj edhe një festë e tillë u prit të ndodhte në shtëpinë e tyre, përcjell ORAvip.

Renee pati të ftuar shumë mysafirë e shumë bashkëmoshatarë, por në këtë festë nuk u panë Tuna e Patrisi për t’ia dërguar Tianin asaj.

Roberti na njofoi me atmosferën në shtëpinë e tij përmes kësaj video dhe shikoni se kush ishin mysafirë e kush mungonte.


Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.mobi/showbiz/