Dren Abazi befason me përgjigjen kur pyetet se a ka të dashur

Dren Abazi befason me përgjigjen kur pyetet se a ka të dashur
Dren Abazi befason me përgjigjen kur pyetet se a ka të dashur
Dren Abazi befason me përgjigjen kur pyetet se a ka të dashur

Dren Abazin ka qenë i ftuar në emisionin Thumb me Aulonën dhe Fatmën, ku i ka rrëfyer të gjitha.

Dreni është pyetur nga gazetarja pse nuk ka bërë asnjë lidhje publike dhe është kaq i fshehtë për jetën private.

“Unë dal hapur nuk e kam problem nuk jam i fshehur. Unë kurrë nuk kam të dashur, thjesht e ruaj privatësinë e partnereve të mira”- ka thënë ai duke qeshur.


Lexo Revisten Online

Maj, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?
KU TA GJEJ DURIMIN?
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël
Zonja e parë e Prishtinës

http://kosovarja.mobi/showbiz/