Edhe një maturante nga Vitia e cila mori shumë vëmendje në mbrëmje

Edhe një maturante nga Vitia e cila mori shumë vëmendje në mbrëmje
Edhe një maturante nga Vitia e cila mori shumë vëmendje në mbrëmje
Edhe një maturante nga Vitia e cila mori shumë vëmendje në mbrëmje

Sezoni i mbrëmjeve të maturës ka nisur.

Secila maturante deri edhe në detajet më të vogla mundohet që këtë natë të merr vëmendjen e shumë të pranishmëve, shkruan Kosovarja.

Njëra prej tyre është edhe Anita Bajrami, nga Vitia, e cila vërtetë se në mbrëmjen e maturës ka shkëlqyer.

Për këtë flasin vet imazhet ku vajza me fustan të bardhë mori shumë vëmendje dhe pamja e saj u pëlqye jashtë mase./Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.mobi/showbiz/