Iftari i parë, shikoni në çfarë vendi luksoz e ka dërguar djali i Remzie Osmanit nusen e tij

Iftari i parë, shikoni në çfarë vendi luksoz e ka dërguar djali i Remzie Osmanit nusen e tij
Iftari i parë, shikoni në çfarë vendi luksoz e ka dërguar djali i Remzie Osmanit nusen e tij
Iftari i parë, shikoni në çfarë vendi luksoz e ka dërguar djali i Remzie Osmanit nusen e tij

Remzie Osmani si shumë kolege të saj solli në media edhe familjarët e saj, e sidomos nusen e djalit.

Këngëtarja ka një jetë të mirë financiare, prandaj edhe bën një jetë luksoze bashkë me fëmijët dhe burrin e saj, përcjell ORAvip.

Për iftarin e parë djali i Remzies e dërgoi nusen e tij në një restorant me një veturë super luksoze.

Nusja e tij na njoftoi me këro pamje derisa shihet se po e pret iftarin bashkë me burrin e saj të ëndrrave.

Lexo Revisten Online

Maj, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?
KU TA GJEJ DURIMIN?
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël
Zonja e parë e Prishtinës

http://kosovarja.mobi/showbiz/