Kjo komunë e Kosovës e ka kryetarin më simpatik

Kjo komunë e Kosovës e ka kryetarin më simpatik
Kjo komunë e Kosovës e ka kryetarin më simpatik
Kjo komunë e Kosovës e ka kryetarin më simpatik

Që kur ka nis detyren si kryetar, ai njihet si mjaft transparent ku publikon shpenzimet javore që bën me paranë publike.

Kryetari i Vushtrrisë, Xhafer Tahiri përveç punës së tij si kryetar, po njihet edhe për paraqitjen dhe pamjen e tij, shkruan Magazina

E fal pamjes, Tahiri ka marr edhe epitetin si kryetari më simpatik në Kosovë.

Ai është mjaft aktiv në rrjetet sociale ku përveç postimeve nga aktivitetet e tij, publikon edhe fotografi familjare me gruan dhe tri vajzat.

Lexo Revisten Online

Mars, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
Merita Merja - Parukierja më e kërkuar shqiptare
Hajni në ballë të oxhakut
Si i dëbuam dhe vramë shqiptarët nga Toplica?
“KD Businnes Development”, ngritë ekonominë e Kosovës

http://kosovarja.mobi/showbiz/