Lumja e kallë atmosferën, e kërkuar në tërë Diasporën...

Lumja e kallë atmosferën, e kërkuar në tërë Diasporën...
Lumja e kallë atmosferën, e kërkuar në tërë Diasporën...
Lumja e kallë atmosferën, e kërkuar në tërë Diasporën...

Me muzikë merret që në moshë shumë të re, por famën më të madhe e fitoi në projektin e fundit në duet me Blero Muharremin, të titulluar “Plaga ime” , projekt ky që u mirëprit shumë nga masa, shkruan Kosovarja.

Fatlume Popovci, kjo vajzë me një zë që bën shumë publikun për vete, vazhdon të jetë ndër këngëtaret më të kërkuara në Kosovë dhe Diasporë.

Kosovarja ua sjell një sekuencë ku ajo e ndezë Cyrihun, duke kënduar tallave në diskotekën Bolero, një zhanër ky që gurbetqarët e dëgjojnë shumë, e që Lumja nuk përton t’ua përmbushë kërkesat.

E kërkuar kudo, e këtë e dëshmon kjo atmosferë.../Kosovarja/

Lexo Revisten Online

Maj, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
A është Albert Hashimi biznesmeni më i bukur?
KU TA GJEJ DURIMIN?
Ilir Sinani: Jam njëfarë patrioti i vogël
Zonja e parë e Prishtinës

http://kosovarja.mobi/showbiz/