Një maturante unike si kjo, pikturon vet fustanin e saj

Një maturante unike si kjo, pikturon vet fustanin e saj
Një maturante unike si kjo, pikturon vet fustanin e saj
Një maturante unike si kjo, pikturon vet fustanin e saj

​Të jesh maturante tashmë ka një rëndësi të veçantë.

Rëndësia nuk qëndron vetëm në atë se tashmë ke përfunduar shkollën e mesme dhe do fillon arsimin universitar, por e tërë rëndësia është tek mbrëmja e matures.

Çfarë fustani do veshin e cilin stil të flokëve do zgjedhin, ky është preokupimi më i madh për vajzat.

E njëra nga maturantet u duk më e veçantë se të tjerat, pasiqë vendosi që ta pikturoj fustanin es saj. /ORAvip/

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.mobi/showbiz/