Si ky personazh i njohur është shëndërruar sot Engjëllusha Salihu

Si ky personazh i njohur është shëndërruar sot Engjëllusha Salihu
Si ky personazh i njohur është shëndërruar sot Engjëllusha Salihu
Si ky personazh i njohur u00ebshtu00eb shu00ebndu00ebrruar sot Engju00ebllusha Salihu

Engjëllushe Salihu ju fut botës së muzikës shumë suksesshëm dhe kjo falë talentit të cilin ajo si duket e trashëgoi nga e ëma këngëtarja e madhe e skenës gjithë shqiptare Shyhrere Behlulit, shkruan Kosovarja.

Engji u pranua shumë mirë nga masa më muzikën që ajo sjell e që i përket zhanrit të muzikës popullore. E kjo muzikë dëgjohet nga të gjitha moshat dhe është e mirëpritur nëpër ahengje familjare.

Këngëtarja në muajin mars solli projektin më të fundit të titulluar ‘Fustani i Bardhe’ këngë kjo që u prit aq mirë, e ajo që të lë mbresa është pamja e saj si i një princeshe. Nëse e keni parë më vëmendje ajo i ngjason shumë edhe një personazhi ku ajo është e preferuara e çdo vogëlusheje, e ajo është ‘Frozen’.

E si duket këngëtarja këto personazhe i ka për qejfi, në një fotografi të sotme ajo ngjason në një personazh tjetër, e ajo është e famshmja ‘Barbi’. Thënë ndryshe ajo duket shumë e ëmbël dhe aq tërheqëse. /Kosovarja/ 

Lexo Revisten Online

Gusht, 2018

€ 1.99

| Blej Tani
E pakrahasueshmja Morenë!
Gjurmëmadhi Qani Mehmedi
Pa Kosovë si pa sy!
Si u mor gabimisht në Hagë Agim Murtezi?

https://kosovarja.mobi/showbiz/